Το τρίτο ημίχρονο στο "Παπ"

Για Αγία Νάπα και Οθέλλο στόχος εξ αρχής ήταν η νίκη. Από την μεριά του ο τεχνικός του Οθέλλου τόνισε ότι η πίεση αυτή φάνηκε σε κάποια σημεία του αγώνα και είπε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος.

«Για μας υπήρχε ένα μόνο αποτέλεσμα. Η πίεση ήταν μεγάλη που ίσως να φάνηκε σε κάποια σημεία του αγώνα. Παίξαμε αρκετά καλά και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε ακόμη γκολ και να παίρναμε τη νίκη. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν τα

καταφέραμε να κερδίσουμε όμως δε τα βάζουμε κάτω. Ο Οθέλλος έβγαλε μια πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και μας αδικεί η θέση μας στη βαθμολογία. Είμαστε τελευταίοι οι πιο πάνω από εμάς θα νιώθουν σίγουροι όμως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Κώστας Σακκάς.

Από την άλλη ο τεχνικός της Αγίας Νάπας, Γιώργος Κοσμά είπε:
«Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Παρά τις απουσίες που είχαμε ανταποκριθήκαμε 100% και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Σκοράραμε νωρίς στο παιχνίδι, όμως από ένα στημένο ισο0φαριστήκαμε. Στο β’ ημίχρονο προσέξαμε περισσότερο τα νώτα μας. Παίξαμε στην κόντρα και θέλαμε ένα δεύτερο γκολ και το πετύχαμε. Μπορούσαμε και για τρίτο γκολ όμως ήρθε και πάλι η ισοφάριση από ένα όμορφο γκολ του αντίπαλου. Όπως είπα το 2-2 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν τελείωσε τίποτα πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες και την ομάδα για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα