Τι δήλωσαν Ανδρέου και Τζούρεφ

Ο τεχνικός της Δόξας Νίκος Ανδρέου έμεινε ευχαριστημένος μετά από τη νίκη της ομάδας του σε αντίθεση με τον Τζούρεφ που τόνισε ότι ήταν εφιαλτική μέρα για τον Εθνικό

Ο Τζούρεφ δήλωσε: «Ήταν μια δύσκολη και εφιαλτική μέρα για μας. Θέλαμε τη νίκη για να ξεκαθαρίσουμε την υπόθεση παραμονή, όμως δεν ήμασταν καλοί. Η νίκη της Δόξας ήταν πεντακάθαρη. Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη, ήταν ένα καλό μάθημα για μας.

Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο για να πάρουμε βαθμούς. Δεν έχουμε εξασφαλιστεί ακόμα. Αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε θα πετύχουμε το στόχο μας»

Από την άλλη ο Νίκος Ανδρέου είπε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σε ένα κομβικό σημείο σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με δύο επιθετικούς, βρήκαμε ευκαιρίες για γκολ και πήραμε το ζητούμενο. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι με σοβαρότητα για να μαζέψουμε τους βαθμούς που θα κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία»

Keywords
Τυχαία Θέματα