Το τρίτο ημίχρονο από το ΓΣΠ

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΖ μετά το τέλος του αγώνα.

Τόμας Κριστιανσεν: «Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να σεβαστείς ένα αντίπαλο είναι να κατέβεις με την καλύτερη σου ενδεκάδα. Θέλαμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ και καταφέραμε να τα κάνουμε και να κάνουμε τον αγώνα εύκολο για εμάς. Βρήκαμε την δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Δώσαμε χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια

των παιδιών, από το αποτέλεσμα και ότι κρατήσαμε το μηδέν. Είναι τρεις βαθμοί και κοιτάζουμε τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Ήταν θετικό που είδαμε σήμερα τον Χριστοφόρου και Μπαράλ να έχουν καλή εμφάνιση. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας που ήταν και σήμερα εδώ».

Δημήτρης Δημητρίου: «Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδια. Με τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το ΑΠΟΕΛ το έργο μας ήταν δύσκολο. Δυστυχώς εμείς δεχθήκαμε γρήγορα τα γκολ από στατικές φάσεις και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στον αγώνα. Τα παιδιά προσπάθησαν και είμαστε υποχρεωμένοι να τα στηρίξουμε. Πρέπει να τους βοηθήσουμε για να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο. Δεν φοβόμαστε και θα συνεχίσουμε να παραπατάμε στον δικό μας δρόμο. Σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι στον πρωταθλητή και τα παιδία έδωσαν ότι μπορούσαν. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Μπιλπάο και να μας φέρει και άλλες επιτυχίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα