«Το θέατρο είναι κίτρινη, έπρεπε να αποβληθεί ο Οκριασβίλι»!

Ο αναλυτής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις της 5ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Για το Ολυμπιακός-Ομόνοια: «Χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για τις υποδείξεις πέναλτι στο παιχνίδι. Δεν αντιλήφθηκε σωστά τις φάσεις ο διαιτητής. Ήταν σωστή η τελική απόφαση στο πρώτο που ήταν μία δύσκολη φάση. Η  δεύτερη περίπτωση όμως ήταν

πιο εύκολη να την αντιληφθεί ο διαιτητής. Δεν δικαιολογείται να μην δει αυτό το λάκτισμα που γίνεται από τον ποδοσφαιριστή».

ΑΕΚ-Απόλλων: «Είχαμε ακύρωση γκολ στο 28’ μέσω VAR. Επιδείχθηκε από την γραμμή του οφσάιντ, ότι ήταν εκτεθειμένος ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Βάση των γραμμών ήταν οφσάιντ. Τώρα, για τις καθυστερήσεις, είχε επιδείξει τέσσερα λεπτά. Είχαμε δύο τραυματισμούς από τερματοφύλακα και παικτη του Απόλλωνα που δικαιολογούσε τον επιπρόσθετο χρόνο που κράτησε. Τώρα για την φάση που διαμαρτύρεται ο Απόλλωνας για το πλάγιο, δεν ξεκαθαρίζει από το πλάνο».

ΑΠΟΕΛ-Πάφος: «Στο 4' δέχεται κίτρινη κάρτα ο Οκριασβίλι. Ήταν γεμάτο φάουλ για κίτρινη κάρτα και σωστά υπεδήχθη αν και ήταν νωρίς στο παιχνίδι. Στο 16’ ο Οκριασβίλι τιμωρείται για θέατρο μέσα στην περιοχή της Πάφου. Υψώνει και το χέρι του διαιτητής και δίνει έμμεσο φάουλ. Ο κανονισμός λέει ότι το θέατρο είναι κίτρινη. Από τη στιγμή που το σφυρίζεις είναι δεύτερη κίτρινη. Έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 37’ ο Ντογκαλά μέσα στην περιοχή της Πάφου πέφτει ζητώντας πέναλτι, όμως καθαρά παίζει την μπάλα ο Αουρέλιο. Γι’ αυτό δεν επενέβηκε το VAR.

Στο 43’ ο Παλάσιος παιζει την μπάλα προτού βάλει το πόδι του ο Βινίσιους με το μέσα του ποδιού και στην προσπάθειά του ο Βινίσιους να προλάβει έρχονται σε επαφή. Πρώτα παίζει την μπάλα και μετά έρχονται σε επαφή, και η μπάλα έρχεται σε επαφή με το χέρι του Βινίσιους. Ούτε το VAR επενέβηκε, πίστωσε τον διαιτητή.

Στο 60' είχαμε μία φάση με τον Αλ-Γκαντιουί και τον Σατσιά. Προσπάθησε να παίξει με το μέσα του ποδιού ο παίκτης της Πάφο και γι' αυτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Δεν πήγε με τις τάπες, για να δικαιολογεί απόφαση για κόκκινη κάρτα. Τον χτύπησε με το πλευρό του ποδιού και γι' αυτό δεν επενέβη και το VAR».

Άρης-Ανόρθωση: «Πέναλτι κερδίζει η Ανόρθωση, καθώς ο παίκτης του Άρη, πέφτοντας απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι. Η μπάλα θα κατέληγε σε παίκτη της Ανόρθωσης που θα γινόταν κάτοχος. Τιμώρησε μεν το χέρι ο διαιτητής, όμως ξέχασε την προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Αν παιρνούσε η μπάλα θα έφτανε σε παίκτη της Ανόρθωσης και θα του στερούσε την ευκαιρία επίτευξης γκολ. Σωστά κλήθηκε από το VAR. Είχαμε άλλη μία φάση, πριν το γκολ του Άρη. Σωστά δόθηκε το φάουλ του Ρισβάνη, αφού πρώτα παίρνει τα πόδια του αντίπαλου και μετά την μπάλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα