Το συμβόλαιο του Γκαστόν και το ντελίριο ενθουσιασμού

Ντελίριο ενθουσιασμού προκάλεσε στους Σαλαμιναίους η μεταγραφή του Γκαστόν Σανγκόι στην ομάδα, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν το καλύτερο deal! Ο Αργεντινός στράικερ τάραξε τα νερά, με την καλή έννοια, στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, με τη διοίκηση και την επιτροπή προγραμματισμού να κάνουν το καθήκον τους, κλείνοντας ουσιαστικά ένα ποδοσφαιριστή που για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας ήταν άπιαστος. Αποτελεί ίσως την πιο ηχηρή μεταγραφή της ομάδας των τελευταίων χρόνων. Θα πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε κάτι παρόμοιο...

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του Sigmalive,

το συμβόλαιο του 32χρονου είναι γύρω στις 50 χιλιάδες για ένα χρόνο, με τον Γκαστόν να δέχεται την πρόκληση για την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Ίσως είναι μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες να αποδείξει ότι μπορεί για μία καλύτερη μεταγραφή στην επόμενη ομάδα για τα επόμενα λίγα χρόνια που του απομένουν να παίξει. Στη Νέα Σαλαμίνα φυσικά και δεν έκαναν καμία οικονομική υπέρβαση και αν και ήταν αρκετά δύσκολη πείπτωση, τα συγχαρητήρια πάνε στην εφορία του ποδοσφαίρου της ομάδας της Αμμοχώστου.

Τώρα, καθήκον όλων είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είναι η ώρα του κόσμου να φωνάξει "παρών" και να σταθεί στο πλευρό διοίκησης και παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα