«Το σημαντικό…είναι οι βαθμοί» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο στόχος της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τον Ερμή είναι μόνο η νίκη. Αυτό τόνισε και το μέλος της διοίκησης Χριστόδουλος Χριστοδούλου στο Ράδιο Πρώτο.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Πάρα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες καλούν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να την σπρώξουν προς τη νίκη. Τον έχει ανάγκη η ομάδα και πρέπει να είναι εκεί».

Για το αγωνιστικό: «Ο Σκέμπρι ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ρούμπιο είναι εκτός λόγω τραυματισμού καθώς και οι Οικονομίδης και

Μαργκάσα εκτός λόγω καρτών. Όμως υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να τους αντικαταστήσουν».

Για το ρόστερ: «Έδειξαν πως αξίζουν να βρίσκονται και να έχουν θέση στην ενδεκάδα. Καθημερινά δίνουν εξετάσεις με μοναδικό στόχο το καλό της ομάδας».

Για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Με τον αγώνα θα ασχοληθούμε όταν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας με τον Ερμή. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο»

Για τον προγραμματισμό: «Σε τέτοιο χρονικό διάστημα δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ στην Ομόνοια»

Keywords
Τυχαία Θέματα