Το Σαν Μαρίνο και η Ελλάδα οι αντίπαλοι μας στον Α΄ όμιλο

Στο Σαν Μαρίνο βρίσκεται η Εθνική ομάδα Τένις Davis Cup για να αγωνιστεί στο πλαίσιο του Group III της Ευρωπαϊκής Ζώνης με στόχο την άνοδο στο Group II.

Οι αγώνες αρχίζουν την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 18 Ιουλίου. Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 13 χώρες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια

ανόδου.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, στην οποία η Κύπρος τέθηκε επικεφαλής του Α΄ ομίλου, που ανέδειξε ως αντιπάλους της, την γηπεδούχο ομάδα του Σαν Μαρίνο και την Ελλάδα.

Πρώτος αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Σαν Μαρίνο με την οποία η Κύπρος θα αγωνιστεί την Τετάρτη, με τον πρώτο αγώνα στο Μονό να αρχίζει στις 11.00 το πρωί. Θα ακολουθήσει το Διπλό και η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο αγώνα του Μονού. Με αντίστοιχο τρόπο θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή και την ομάδα της Ελλάδας.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα στο Σαν Μαρίνο και όλοι οι αντισφαιριστές έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η παρουσία του Μάρκου Παγδατή αυξάνει την αισιοδοξία ότι είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Πέτρος Χρυσοχός, ο Χρίστος Χατζηγεωργίου και ο Λέανδρος Παπαγιάννης. Ο τελευταίος αντικατέστησε την τελευταία μέρα πριν την αναχώρηση για το Σαν Μαρίνο τον Σέργη Κυρατζή που τραυματίστηκε.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου Φίλιος Χριστοδούλου και «captain» της ομάδας είναι ο Φώτος Καλλίας.

Εφόσον η Κύπρος επικρατήσει των δύο αντιπάλων της και κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο της, τότε θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στον νικητή του τρίτου ομίλου επικεφαλής του οποίου είναι η ΠΓΔΜ. Στον όμιλο αυτό οι άλλες δύο ομάδες είναι η Νορβηγία και η Αρμενία.

Αναλυτικά οι 13 χώρες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια ανόδου είναι οι εξής: Αλβανία, Αρμενία, Γεωργία, Ελλάδα, Εσθονία, Ισλανδία, Κύπρος, Λίχτενσταϊν, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο και ΠΓΔΜ.

Keywords
Τυχαία Θέματα