Το ρεκόρ των χιλίων ημερών, η διαφήμιση στη Νορβηγία και το τζάκποτ

Η νορβηγική ιστοσελίδα “Αdressa.no”, σε σημερινό της δημοσίευμα, φιλοξενεί σύντομες δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ, κάνοντας επίσης αναφορά στην Ομόνοια και στο κυπριακό πρωτάθλημα.

«Η Ομόνοια είχε καμιά 30ριά προπονητές από το 2000», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Εάν το συμβόλαιο του Μπεργκ λήγει το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου, θα έχει ηγηθεί της ομάδας για περισσότερες από 1.000 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι ένα ξεκάθαρο ρεκόρ για την ομάδα, τα τελευταία 32 χρόνια».

Ακολούθως, παραθέτει

τοποθέτηση του Μπεργκ: «Εδώ υπάρχουν καλές αθλητικές ευκαιρίες για αρκετούς ξένους παίκτες και προπονητές. Η Κύπρος είναι στην 25η θέση στο UEFA club ranking, ενώ η Νορβηγία στην 22η θέση. Κυπριακές ομάδες έχουν αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αρκετές φορές.

Κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε θεατές. Πιθανότατα θα είχαμε sold out (χωρητικότητα 20.000) μερικές φορές στα πλέι οφ».

Το δημοσίευμα, αφού ενημερώνει για την κούρσα του τίτλου μεταξύ Ομόνοιας και Απόλλωνα, τους οποίους περιμένει στο μεταξύ τους ντέρμπι στην τελευταία αγωνιστική, σημειώνει επίσης: «Ο πρωταθλητής διεκδικεί τις πιθανότητές του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας την ευκαιρία να διασφαλίσει το οικονομικό τζάκποτ».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα