Το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο Γιούνκερ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνκερ έζησε μια έντονη και επίπονη κρίση ισχιαλγίας τις τελευταίες ημέρες στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, η οποία συνοδεύτηκε από ακόμη εντονότερες κράμπες στα πόδια, σύμφωνα με τον επικεφαλής εκπρόσωπο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα τον Τύπο στις Βρυξέλλες.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μετέφερε στον Τύπο τις δημόσιες ευχαριστίες του Προέδρου της Κομισιόν προς τους Πρωθυπουργούς της Πορτογαλίας Κόστα και της Ολλανδίας Ρούττε για τη βοήθεια που του προσέφεραν για να περπατήσει κατά την προσέλευση στο δείπνο των ηγετών της ΕΕ στο πάρκο του Σενκαντανέρ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με το αν και κατά πόσο ο Πρόεδρος Γιούνκερ σκοπεύει να εγχειριστεί για να διορθώσει το πρόβλημα σε μόνιμη βάση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Κομισιόν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Κίνα για τη Σύνοδο ΕΕ - Κίνας, στην Ιαπωνία την ερχόμενη εβδομάδα για την Υπογραφή της Συμφωνίας Ελευθέρου Εμπορίου ΕΕ- Ιαπωνίας και στη συνέχεια στη Μαδρίτη.

Ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος επέκρινε έντονα μερίδα του Τύπου που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το ζήτημα και να το συνδέσει με αβάσιμες κατηγορίες περί κατανάλωσης αλκοόλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα