Το πρώτο υποβρύχιο αγρόκτημα στον κόσμο είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το πρώτο υποβρύχιο αγρόκτημα στον κόσμο, ονομάστηκε «Nemo's Garden», μόλις άρχισε να παράγει φρούτα και λαχανικά ξανά μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Euronews, μια μοναδική δομή αποτελούμενη από έξι υποβρύχια θερμοκήπια στα ανοικτά των ακτών Noli της Ιταλίας, δημιουργήθηκε από το Ocean Reef Group το 2012.

Βήμα προς βήμα, το έργο άρχισε να παράγει διάφορα βότανα όπως βασιλικούς διάφορα λαχανικά

φρούτα, ντομάτες, κολοκυθάκια, φασόλια , αρακά, αλόη, μανιτάρια και φράουλες.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nemo’s Garden (@nemos_garden_official)

"Κάθε χρόνο, ανακαλύπτουμε νέες πιθανές εφαρμογές για τις βιόσφαιρες", λέει ο Gianni Fontanesi, συντονιστής έργου στο Nemo's Garden.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ο οικοτουρισμός, η ιχθυοκαλλιέργεια, η καλλιέργεια φυκιών ή εργαστήρια επιστημονικής έρευνας ή υποβρύχιοι σταθμοί για την παρακολούθηση της έρευνας σε άγρια ​​ζώα.

Το έργο υπέστη σοβαρές ζημιές από τον θύελλα τον Οκτώβριο του 2019. Ήταν πολύ κοντά στο να σταματήσει εντελώς. Η ομάδα εργάστηκε για να δώσει νέα ζωή στα έξι υποβρύχια γεμάτα με αέρα αγκυροβολημένα υποβρύχια ,στον βυθό της θάλασσας για να διατηρήσει  το αγρόκτημα σε λειτουργία.

Αλλά σύντομα εμφανίστηκε μια άλλη πρόκληση. Λόγω των περιορισμών COVID-19, έπρεπε να εγκαταλείψουν τον βιότοπο για μήνες.

Ωστόσο ,το αγρόκτημα μόλις άνοιξε ξανά είναι πιο ανθεκτικό από ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΙΝΤΕΟ#45ΦΩΤΟ,vinteo#45foto