Νέα Σαλαμίνα: "Είμαστε περήφανοι για το Νεόφυτο"

"Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε στο ρόστερ μας ποδοσφαιριστές όπως ο Νεόφυτος", αναφέρει η Νέα Σαλαμίνα σε ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου θέλει να συγχαρεί και δημόσια το διεθνή τερματοφύλακα μας Νεόφυτο Μιχαήλ που βραβεύτηκε από την ΚΟΠ ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016 αλλά και από τον ΠΑΣΠ

για την 2η καλύτερη απόκρουση για τη φετινή περίοδο. Ο Νεόφυτος αποκτήθηκε ως επένδυση από την ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αλλά τα προσόντα και η εργατικότητα του τον καθιέρωσαν ως βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δέχτηκε κλήση από τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ανδρών και φαίνεται πως τον υπολογίζει καθώς έχει κληθεί και στο επόμενο φιλικό της εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την Εθνική Σερβίας.

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε στο ρόστερ της ομάδας μας επαγγελματίες όπως το Νεόφυτο και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει ταπεινά τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί για πολλά χρόνια τόσο στην ομάδα μας όσο και στην εθνική ομάδα. Του ευχόμαστε ανάλογες διακρίσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα