Το πολεμικό ναυτικό προστατεύει το παλάτι του Ερντογάν στη Μαρμαρίδα

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Μερσίνης, Αλί Μαχίρ Μπασαρίρ, ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι Halk TV, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, ότι ένα πλοίο που ανήκει πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας προστατεύει το θερινό παλάτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Τρεις νεκροί στην Αττάλεια, συνοικίες μετατρέπονται σε στάχτη (vid)

Συγκεκριμένα, ο κόλπος Οκλούκ, όπου βρίσκεται η θερινή κατοικία του Τούρκου προέδρου, προστατεύεται από την κορβέτα F 512 Μπουγιούκαντά (Νήσος Πρίγκηπος), η οποία ανήκει στο πολεμικό ναυτικό.

Ο

Μπασαρίρ επέκρινε τον Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος στην ιστορία της Δημοκρατίας της Τουρκίας που να χρησιμοποιούσε τις υπηρεσίες του κράτους με αυτόν τον τρόπο».

Σύμφωνα με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης, μία έκταση περίπου 14 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, η οποία περιέχει πολλούς κολπίσκους, έχει κλείσει για το κοινό.

«Όσοι λένε ότι όλα μπορούν να γίνουν για το γόητρο του κράτους, όσοι θέλουν να κλείσουν μια περιοχή περίπου διπλάσια από τη συνοικία Γκιούνγκιορεν της Κωνσταντινούπολης και απολαμβάνουν σουλτανάτα, προσπαθούν να καλύψουν τον ήλιο με λάσπη (την αλήθεια) σε μια χώρα όπου υπάρχουν 5 εκατομμύρια άνεργοι. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η παρούσα πολιτική εξουσία αγνοεί την πραγματική ατζέντα των ανθρώπων, όπως την ανεργία, την φτώχεια και τις οικονομικές δυσκολίες».

Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την αξιοπρέπεια του κράτους, δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με λιγότερα.

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Μαρμαρίδα,erntogan, marmarida