«Το πλεονέκτημα των εφτά βαθμών είναι δύσκολο να καλυφθεί»

Ο Λιάσος Λουκά φιλοξενήθηκε σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα ζητήματα. 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

...τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη: «Για μένα είναι περίοδος αυτοκριτικής. Παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση».

...την πρόκριση της ΑΕΛ: «Τα δεδομένα πριν το παιχνίδι ήταν σαφώς υπέρ του Απόλλωνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία της ΑΕΛ

και μετά ο Απόλλωνας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Μετά ισορρόπησε η ΑΕΛ, κατάφερε να σκοράρει ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Σάντος και απ’ εκεί και πέρα ήταν ντέρμπι, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ευτύχησε η ΑΕΛ να σκοράρει και θεωρώ ότι προκρίθηκε δίκαια. Μπορούσε και ο Απόλλωνας να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό».

...τον Απόλλωνα: «Για να μπορέσει να πιάσει κάποια ομάδα τον Απόλλωνα πρέπει να πάει αλάνθαστη. Τα εισιτήρια της Ευρώπης είναι περισσότερα και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το πλεονέκτημα των εφτά βαθμών είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Δεν θα έχει αδιάφορη ομάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πέραν του Άρη και της Πάφου οι υπόλοιποι είναι μαθημένοι, ενώ για μένα δεν ισχύει ότι είναι υποδεέστερες αυτές οι ομάδες. Για το πρωτάθλημα είναι σούπερ φαβορί ο Απόλλωνας. Δεν θεωρώ ότι κάποια ομάδα μπορεί να κάνει 10 στα 10, τις μισές νίκες να κάνει ο Απόλλωνας ο άλλος πρέπει να κάνει τις διπλάσιες. Το ότι η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη κουβέντα».

Διαβάστε στο SPORTIME αναλυτικά τις δηλώσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα