Το παραλίγο μακελειό που θα έκλεινε τα "τρίλιζα" του τρόμου κι η πρώτη σύλληψη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε καφεστιατόριο στην καρδιά της Αγίας Νάπας. Από την απόπειρα γλίτωσαν από θαύμα θαμώνες που βρίσκονταν στον χώρο οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα από τα πυρά του δράστη.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου οι Αρχές στη βάση μαρτυρίας προχώρησαν στη σύλληψη 38χρονου. Η σύλληψη έγινε στη

Λάρνακα ωστόσο όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο εν λόγω ύποπτος κατάγεται από άλλη επαρχία. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γνώριμη φυσιογνωμία στις Αρχές.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης και εκεί θα διαφανεί η σχέση του με το παραλίγο αιματηρό συμβάν. Ο 38χρονος αναμένεται να δώσει την δική του εκδοχή στους ανακριτές αναφορικά με την εμπλοκή του στη απόπειρα και ακολούθως θα ξεκαθαρίσει και ποιο ρόλο είχε στο συμβάν. Στο παρόν στάδιο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά και διερευνώνται από τις Αρχές οι οποίες προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ

Υπό τον φόβο ανοίγματος ενός νέου κύκλου αίματος στον χώρο της νύκτας οι Αρχές λαμβάνουν αυξημένα μέτρα. Το γεγονός ότι στόχος της απόπειρας ήταν γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής ο οποίος αναχώρησε από την καφετέρια 20 λεπτά πριν την απόπειρα προκαλεί προφανώς ανησυχία στις Αρχές.

Απ’ την πρώτη στιγμή εξάλλου η απόπειρα ξύπνησε τις ματωμένες μνήμες της Αγίας Νάπας με τη διάπραξη του πενταπλού και του τετραπλού φονικού και πάλι σε κεντρικά σημεία της περιοχής. Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ ετών που θα σημειωνόταν ένα ακόμη αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα