Ομόνοια: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Θα ήταν ότι καλύτερο για την Ομόνοια να αρχίσει την εποχή Μιλόγεβιτς με νίκη και καλή εμφάνιση επί του Άρη. Η Ομόνοια αυτή την στιγμή έχει μεγάλη ανάγκη την ανάκτηση δυναμικής και καλής ψυχολογίας, ώστε με τις πινελιές του νέου προπονητή να πάρει μπρος για τα καλά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ να

γραφτεί ως άλλο ένα αγωνιστικό ξέσπασμα αντίδρασης και τίποτα περισσότερο.



Η Ομόνοια οφείλει να εκμεταλλευτεί το εκτόπισμα της και να χτίσει πάνω στην εμφάνιση που έκανε στο ντέρμπι «αιωνίων». Άλλωστε, το δείγμα που έχει μπροστά του ο Μιλόγεβιτς μάλλον θα τον άφησε περισσότερο ικανοποιημένο, παρά προβληματισμένο. Σίγουρα χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις και αυτό θα επιδιώξει να κάνει ο Σέρβος. Ωστόσο, εκείνο που χρειάζεται πολύ περισσότερο ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του, στο παιχνίδι με τον Άρη, είναι το αποτέλεσμα. Η Ομόνοια χρειάζεται νίκες στη σειρά για να βγει ξανά στην επιφάνεια και διεκδικήσει τους στόχους της.

Μετά τον Άρη, η Ομόνοια έχει την Ένωση στο ΓΣΠ, προτού πάει ξανά Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Στο μεταξύ, οι πιο πάνω της ομάδες στη βαθμολογία, θα έχουν ντέρμπι (ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, Απόλλωνας-ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας). Συνεπώς, ο καιρός για αντεπίθεση στην Ομόνοια είναι τώρα. Με την επιστροφή Μπαντιμπάνγκα αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα και αν κρίνουμε με αυτά που έδειξε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, τότε υπάρχει η προοπτική για κάτι καλύτερο, συν το γεγονός ότι ο νέος προπονητής θα δώσει επιπλέον ψυχολογική ώθηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα