Το ντεμπούτο της Κατερίνας Χριστοφίδου ως υποψήφιας ευρωβουλευτού

Τις πρώτες της εμφανίσεις πλέον ως πολιτικό πρόσωπο και υποψήφια για τις ευρωεκλογές άρχισε τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Χριστοφίδου, με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, σε διάφορες επαρχιακές επιτροπές του ΔΗΚΟ ανά το Παγκύπριο.

Η συνάδελφος έλαβε την μεγάλη απόφαση το 2018 να μεταπηδήσει από την δημοσιογραφία στην πολιτική και να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.

Η

ίδια προ λίγων ημερών έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Μετά από τόσα πολλά χρόνια κλεισμένη σε ένα στούντιο είναι μεγάλη η χαρά μου να είμαι δια της φυσικής μου παρουσίας κοντά σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη με την οποία με έχετε υποδεχθεί και ανταποδίδω με αισθήματα συγκίνησης και διάθεση συναγωνιστική».

Φίλοι του κόμματος, στελέχη και απλά μέλη φαίνεται να υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την Κατερίνα, στις κατά τόπους επαρχιακές, με την ίδια να τους ανταποδίδει την αγάπη γράφοντας: «Σημασία έχει από οποίο πόστο κι αν υπηρετούμε την πατρίδα, την κοινωνία και τον άνθρωπο, να είμαστε αληθινοί! Ευχαριστώ εσάς που με υποδεχθήκατε με τόση θερμή. Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη βδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα