Το νησί της Αφροδίτης στις Κάννες με τη "σφραγίδα" της Marianna Rosset

Ταλαντούχα, οραματίστρια και πολυπράγμων. Αυτά είναι τρία χαρακτηριστικά που συνθέτουν το «puzzle» της ηθοποιού Marianna Rosset. Η ίδια έχει αποδείξει ότι εαν θέλεις κάτι πολύ, τότε μπορείς και να το πετύχεις! Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια. Ποια είναι. ωστόσο, η ιστορία της και πώς βρέθηκε στην Κύπρο; 

Who is who

Πριν απο έξι χρόνια, η Marianna μαζί με τον σύζυγό της, Vitaly αποφάσισαν να μετακομίσουν στo νησί της Αφροδίτης. Kατά τη διάρκεια αυτών των έξι ετών,  κατάφεραν να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια,

η οποία απαρτίζεται απο τρία υπέροχα παιδιά. 

Η Marianna Rosset, έχει καταφέρει να "διαγράψει" λαμπρή πορεία στον κινηματογράφο, καθώς η εταιρεία παραγωγής ταινίων που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τον σύζυγό της (ALTADIUM Group) έχει κάνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία εντός και εκτός συνόρων. Αρχικά "γύρισαν" την ταινία "Portrait of God" (2019), ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε η περιπετειώδης ταινία "S.O.S: Survive or Sacrifice" και φέτος -παρά την  επέλαση της πανδημίας- κατάφεραν να υλοποιήσουν τη νέα τους κινηματογραφική δουλειά με τίτλο "The Ghosts of Monday".

Δια του λόγου το αληθές, εκτός απο ταλαντούχα ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας, η Rosset, είναι και εξαίρετη συγγραφέας βιβλίων, τα οποία έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα αφήγησης και επικεντρώνονται στους αγγέλους και στους ανθρώπους. Η ίδια έχει αναφέρει -πολλάκις- ότι αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν διαβάσει τα βιβλία της, βρήκαν απαντήσεις στα υπαρξιακά τους ζητήματα και ότι έχουν βρει την εσωτερική τους γαλήνη.

H Marianna, ονειρευόταν -ανέκαθεν- να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, για να κατακτήσει τον στόχο της, την βοήθησαν ορισμένοι φίλοι της, καθώς της είχαν αναφέρει ότι θα ήταν καλό να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία παραγωγής ταινίων, μιας και η ίδια ήθελε να προωθήσει την Κύπρο στο εξωτερικό...Και κάπως έτσι αρχινάει το δικό της παραμύθι στον μαγευτικό κόσμο του θεάματος...

Ο «χάρτης» της Κύπρου στις Κάννες...

Η όμορφη πρωταγωνίστρια και των τριών -προαναφερθέντων- ταινιών της ALTADIUM Group, εκπροσώπησε την Κύπρο στο 74ο Φεστιβάλ Καννών προωθώντας το νησί μέσα απο το νέο της project “The Ghosts of Monday” καθώς επίσης και μέσω της περιπετειώδης ταινίας «S.O.S. Survive or Sacrifice».

Ο φωτογραφικός φακός δεν σταματούσε να την απαθανατίζει στιγμή, καθώς ξεχώριζε με την υπέροχη βιολετί δημιουργία δια χειρός Gregory Morfi.

Η απαστράπτουσα ηθοποιός, βρέθηκε ανάμεσα σε  A-List stars, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη νέα κινηματογραφική ταινία της εταιρείας παραγωγής της και να διαφημίσει για ακόμη μια φορά το νησί της Αφροδίτης.

H ίδια μίλησε στο Sigmalive και ανέφερε ότι η Κύπρος είναι ένα πανέμορφο νησί και επεσήμανε ότι νιώθει ευλογημένη που έχει την ευκαιρία να "γυρίζει" ταινίες στο «σπίτι» της και να δείχνει τα υπέροχα μέρη που διαθέτει το νησί, στους ξένους. 

Στο Φεστιβάλ Καννών, η Marianna και ο σύζυγός της, ανέδειξαν για ακόμη μια φορά τους «θησαυρούς» που "κρύβει" το νησί μας και κατάφεραν με -επιτυχία- να προβάλλουν το «Τhe Ghosts of Monday» - μια παραγωγή της Altadium Group, η οποία διηγείται την ιστορία μιας ομάδας Αμερικανών παραγωγών ταινιών, που ταξιδεύει στην Κύπρο για να "γυρίσει" ένα ντοκιμαντέρ στο διάσημο Hotel "Gula", όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια απλή και καθημερινή ημέρα για την ομάδα, σύντομα εξελίσσεται σε ένα τρομακτικό ταξίδι στο άγνωστο. 

Στη λίστα του -καλά επιλεγμένου- cast της ταινίας, συμπεριλαμβάνονται και Κύπριοι ηθοποιοί, όπως ο Anthony Skordi και η Μαρία Ιωάννου, με τη δεύτερη να παρευρέθετε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. Επίσης, ρόλο-έκπληξη στην ταινία έχει και η Ελληνίδα ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.  

Υπενθυμίζεται, ότι το 2019, η Marianna Rosset, έκανε αισθητή την αγάπη που τρέφει για την Κύπρο, με το custom made -χάρτη της Κύπρου- φόρεμα, το οποίο τράβηξε -χωρίς αμφιβολία- τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Keywords
Τυχαία Θέματα