Το νεαρότερο πρόσωπο στο νέο υπουργικό σχήμα

«Φωτιά» πήραν από το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Φεβρουαρίου, τα τηλέφωνα και τα γραπτά μηνύματα για τα συγχαρητήρια στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν και επίσημα από την 1η Μαρτίου το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Οι διαδικτυακές αναζητήσεις και ειδικότερα οι αναζητήσεις μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, επίσης μονοπωλούν τα πληκτρολόγια πολλών, που ενδιαφέρονται να μάθουν το who is who των νεοεισερχόμενων.

Τα βιογραφικά των 4 νέων υπουργών της κυβέρνησης

Πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στους πολιτικούς κι

όχι μόνο κύκλους της χώρας, αλλά και για άτομα που υπηρέτησαν επί χρόνια τα πεδία τους, από τον ιδιωτικό τομέα.

Ο βασικός χαρακτήρας που θέλησε να κρατήσει ο Πρόεδρος στο νέο σχήμα, ήταν το νεαρό της ηλικίας, αφού αυτό ήταν ένα από τα βασικά και επιτυχημένα στοιχήματα της προηγούμενης διακυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη.

Τα ονόματα του νέου Υπουργικού – Επίσημη ανακοίνωση - VIDEO

Το νεαρότερο, λοιπόν, μέλος του υπουργικού σχήματος, είναι ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πέτρος Δημητρίου είναι 32 ετών. Η αμέσως επόμενη είναι η Νατάσα Πηλείδου, η οποία είναι νέα Υφυπουργός Ναυτιλίας και είναι 37 ετών.

Ακολουθεί η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, η Κλέλια Βασιλείου, η οποία είναι γέννημα του 1979. Ο νέος Υπουργός Άμυνας, γεννηθείς το 1974, ο νέος Υπουργός Υγείας γεννηθείς το 1969, ο νέος Υπουργός Παιδείας γεννηθείς το 1963 και η νέα Υπουργός Μεταφορών Συγκοινωνιών και Έργων γεννηθείσα το 1958.

Keywords
Τυχαία Θέματα