«Το μοναστήρι είναι άβατο.. είχαν διώξει και τη μάνα μου»

Νέα καταγγελία που αφορά την Ηγουμένη και τη Βοηθό της στο Μοναστηρί Αγ.Γεωργίου Αλαμάνου έρχεται στο φως μέσω του SigmaLive.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε το Σαββατοκύριακο όταν έγινε γνωστό πως η Ηγουμένη και η Βοηθός της κλειδώθηκαν μέσα στο Μοναστήρι και δεν αφήνουν μοναχές να μπουν μέσα, κόρη μοναχής καταγγέλλει στο SigmaLive ότι η πρακτική αυτή δεν είναι σημερινή. «Η μητέρα μου ήταν 90 ετών, αρρώστησε

και της είπαν να φύγει από το μοναστήρι», αναφέρει η γυναίκα στο SigmaLive.

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά η μοναχή Καλλίστη: «Σαν να μου βάζουν ένα μαχαίρι στα σωθικά μου» (vid)

«Την έστειλαν εξορία.. στη Μονή Αγίου Νικολάου των Γάτων..», λέει η γυναίκα και ισχυρίζεται πως όταν αρρωστήσουν μοναχές και χρειάζονται φροντίδα τις διώχνουν από το μοναστήρι. Προσθέτει μάλιστα πως όταν αρρώστησε η αδελφή της, η μητέρα τους ζήτησε να την θάψουν στο μοναστήρι για να μπορεί να τη μνημονεύει καθημερινά.

«Μας ζήτησαν περίπου 600 λίρες τότε για τον τάφο και πήραν και τη βοήθεια που δίνει η κυβέρνηση και μετά δεν μας άφηναν να μπούμε να ανάψουμε καντήλι στον τάφο».

Η γυναίκα κάνει λόγο για «άβατο και κράτος εν κράτει στο μοναστήρι» ενώ καταγγέλλει ότι οι δυο (σ.σ Ηγουμένη και Βοηθός) εδώ και χρόνια διώχνουν μοναχές από το μοναστήρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα