Το μοναδικό ρεκόρ που κυνηγάει ο Σα!

Ο Ζοσέ Σα δεν έχει δεχθεί γκολ στα 25 από τα 42 ματς που έχει αγωνιστεί, επίδοση ιδιαίτερη σημαντική. Ποια προσωπική διάκριση κυνηγάει και ποιος είναι ο λόγος.

Ο Ολυμπιακός έχει κάτω από την εστία του έναν τερματοφύλακα, ο οποίος ουκ ολίγες φορές του έχει χαρίσει νίκες και γενικότερα τον έχει... σώσει. Ο Πορτογάλος είναι από τους παίκτες που έχουν μεγάλο μερίδιο στην φετινή πορεία των Ερυθρολεύκων τόσο στην Ελλάδα

όσο και στην Ευρώπη. Είναι από τους παίκτες - κλειδιά για τον φετινό Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η «Livesport», ο Σα έχει παίξει 42 ματς συνολικά, 27 για το πρωτάθλημα και 15 για τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Έχει δεχθεί σύνολο 27 τέρματα και έχει κρατήσει το «μηδέν» στην εστία σε 25 ματς. Η επίδοση αυτή τον κατατάσσει στην πρώτη τετράδα τερματοφυλάκων του κόσμου με τις περισσότερες «καθαρές εστίες». Συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Σα είναι πίσω από τον Μπιζότ της Αλκμαάρ με 27 «καθαρές εστίες» σε 41 ματς και τον Εμιλ Μπαγάλιεφ της Ζίρα με 27 «clean sheets» σε 35 ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ολλανδικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί οριστικά ενώ μέσα στον μήνα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι το ιρλανδικό και αυτό του Καζακστάν. Γίνεται αντιληπτό ότι ο Ζοσέ Σα από το να κρατήσει το αήττητο των «ερυθρόλευκων», κυνηγάει και μια ιστορική επίδοση. Να γίνει δηλαδή ο κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν στις ανέπαφες εστίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα