Το μήνυμα του Γκριεζμάν στους φιλάθλους της Μπάρτσα

Σε απόλυτη ετοιμότητα, εν΄ όψει του αυριανού (14/8, 22:00) προημιτελικού του Champions League, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, βρίσκονται ο Αντουάν Γκριεζμάν και οι συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους των Καταλανών, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό των «μπλαουγκράνα». 

«Μοιάζει περισσότερο με μία διοργάνωση εθνικών ομάδων και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με τον ίδιο τρόπο για έναν καλό αγώνα. Νομίζω ότι το θέλουμε

πραγματικά», σχολίασε ο «Γκριζού» και συνέχισε: «Εργασθήκαμε πολύ καλά σε τακτικό επίπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον ημιτελικό. Με την προσπάθεια που θα κάνουμε και την ποιότητα που διαθέτουμε, μπορούμε να νικήσουμε. Εχω φτιάξει την βαλίτσα μου μέχρι τις 23 του μηνός (σ.σ. η ημερομηνία του τελικού). Η Μπάγερν είναι μια ισχυρή και εργατική ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη. Εχει συνηθίσει να διατηρεί την κατοχή της μπάλας. Και όποιος κρατήσει την μπάλα περισσότερο και με καλύτερο τρόπο, ενδεχομένως να είναι και ο νικητής. Ο κίνδυνος μπορεί να έλθει από παντού, είτε από τον Λεβαντόφσκι, είτε από τον Γκνάμπρι. Ενα είναι σίγουρο. Αυτός ο αγώνας, έχει τα πάντα για να είναι ένα εορταστικό γεγονός».

Keywords
Τυχαία Θέματα