Το Μαρόκο απέκλεισε την Πορτογαλία και συνεχίζει να γράφει ιστορία!

Το Μαρόκο αποδεικνύεται η ομάδα των θαυμάτων στο Κατάρ αφού μετά από την Ισπανία στους "16", υπέταξε και την Πορτογαλία στους "8", με τον Εν Νεσιρί να υπογράφει το 1-0 που έστειλε τους Βορειοαφρικανούς στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απίστευτο και όμως ποδοσφαιρικό και δη Μουντιαλικό! Το Μαρόκο είχε προειδοποιήσει με την εκπληκτική πορεία του στον 8ο όμιλο (τερμάτισε πρώτο, αφήνοντας δεύτερη την Κροατία και τρίτο το Βέλγιο) και με την επικράτησή του επί της Ισπανίας στα πέναλτι στη φάση των "16", όμως η Πορτογαλία

δεν συνειδητοποίησε το απίστευτο μέγεθος του κινδύνου και το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά της να υποκλιθεί στο απίστευτο σύνολο του Βαλίντ Ρεγκραγκί.

Οι Βορειοαφρικανοί έπαιξαν υποδειγματικά στην άμυνα για ένα ακόμα παιχνίδι (έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται μόλις μία φορά σε πέντε ματς, και μάλιστα με αυτογκόλ) και με τον Εν Νεσιρί να βρίσκει δίχτυα στο 42ο λεπτό πήραν μία τεράστια νίκη με 1-0, που τους έστειλε για πρώτη φορά σε ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα περιμένουν μία εκ των Γαλλία ή Αγγλία.

sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα