Το γνωρίζει και...γνωρίζει

Ο Αντρέ Σκέμπρι θεωρείται πλέον από την Ομόνοια αδικαιολόγητος απών. Ο Μαλτέζος επιθετικός πήρε χθες τελεσίγραφο από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Νταμπίζα για να μεταβεί στην Αυστρία όπου προετοιμάζεται η ομάδα και κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. πλέον οι δυο τους είτε θα τα πουν σε λίγες μέρες είτε που δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ. Επικρατέστερο σενάριο μάλλον το δεύτερο.

Μόλις ήρθε στην ομάδα ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως «κανείς δεν βρίσκεται πάνω από την ομάδα». Τώρα είναι η ώρα να αποδείξει πως αυτά τα λόγια δεν ήταν λόγια του αέρα αλλά λόγια του Νίκου

Νταμπίαζα.

Ομολογουμένως είναι μια δύσκολη απόφαση. Γιατί δεν μπορεί να πεις εύκολα όχι στον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Αλλά από την άλλη με τις πράξεις του ο Αντρέ Σκέμπρι όλο και απομακρύνεται από τους πράσινους. Ο Νίκος Νταμπίαζς δεν θέλει να διαταράξει τα νερά στην ομάδα και όπως φαίνεται ούτε οπισθοχώρηση θα κάνει στα πιστεύω του. Θέλει η ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές να μείνουν ανεπηρέαστοι από το οτιδήποτε και να συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους.

Πλέον είναι δουλειά του ιδίου το τι θα κάνει με τον Αντρέ Σκέμπρι και όπως όλα δείχνει ήδη έχει στο μυαλό του και τον αντικαταστάτη του.
Υπενθιμύζουμε πως ο Μαλτέζος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Μποαβίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα