Το φιλικό έγινε οικογενειακό δίτερμα

ΑΕΛ
Δεν ολοκληρώθηκε, εξαιτίας του προπονητή της πρωταθλήτριας Τουρκμενιστάν

Ξεκίνησε ως φιλικό με αντίπαλο την Αλτίν Ασίρ και κατέληξε ως οικογενειακό δίτερμα. Το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ επί βουλγαρικού εδάφους αναβλήθηκε, ενώ το δεύτερο έμελλε να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Έλαβε άδοξο τέλος εξαιτίας του προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας του Τουρκμενιστάν!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, το παιχνίδι στο Μπάνσκο διακόπηκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ο αντίπαλος

προπονητής εξύβρισε τον διαιτητή, προκαλώντας την αντίδραση ολόκληρης της διαιτητικής ομάδας, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μετά το πιο πάνω ευτράπελο, ο Πάμπος Χριστοδούλου κράτησε την ομάδα του στο γήπεδο και συνέχισε με οικογενειακό δίτερμα.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Κύπριος τεχνικός στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού ήταν: Ρομό, Γουέλινγκτον, Νικολάου, Φορτούνα, Σοάρες, Αϊρόσα, Μπογιόμ, Μαύρου, Σιέλης, Φιρμίνιο, Μέσκα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αναμένει το αυριανό φιλικό με την Γκανζασάρ για να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας της ομάδας. Η φιλική αναμέτρηση με την ομάδα από την Αρμενία είναι και η τελευταία προγραμματισμένη για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού επί πολωνικού εδάφους. Μετά το φιλικό της Παρασκευής, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Κύπρο.

Στην Κύπρο Μπένγκουι - Σαβανέ
Η περιπέτεια των Πέδρο Μπένγκουι και Αλί Σαβανέ έλαβε τέλος. Οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, βρίσκονται από χθες το μεσημέρι στην Κύπρο και φωτογραφήθηκαν με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα. Ο Σαβανέ επέλεξε το Νο 10 και ο Μπένγκουι το Νο 11.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, σήμερα και αύριο θα προπονηθούν ατομικά βάσει προγράμματος του γυμναστή Σωτήρη Χαραλάμπους και από το Σάββατο, όταν και θα επιστρέψει η αποστολή από τη Βουλγαρία θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Αμφότεροι θα περάσουν σήμερα από εργομετρικές και άλλες εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα