Το ΕΛΑΜ πρόλαβε τη διακοπή ρεύματος άνεργης μάνας

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε η διακοπή ρεύματος από συγκεκριμένο πρόσωπο στη Λεμεσό, που βρίσκεται σ’ άθλια οικονομική κατάσταση.


Σύμφωνα μ’ ενημέρωση που τυγχάνει το Sigmalive, πρόκειται γι’ άνεργη και διαζευγμένη Ε/κ, μητέρα τριών παιδιών, στη Λεμεσό, με το ένα της παιδάκι, μάλιστα, να είναι μόλις 5 μηνών.

Όπως

πληροφορείται το Sigmalive, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εγκριθεί και η αίτηση της εν λόγω γυναίκας για να γίνει λήπτης του ΕΕΕ.
Σήμερα είχε λάβει προειδοποίηση ότι η ΑΗΚ θα διέκοπτε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς δεν κατάφερε – λόγω της κακής της οικονομικής της κατάστασης – να είναι συνεπής στον διακανονισμό που συμφώνησε με την Αρχή.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Sigmalive, η άνεργη μητέρα χρωστούσε μέχρι σήμερα το ποσό των 430 ευρώ στην ΑΗΚ. Λέμε μέχρι σήμερα το πρωί, καθώς το ΕΛΑΜ παρενέβη και κατόπιν αρκετών τηλεφωνημάτων με τους αρμόδιους, όπως πληροφορούμαστε, κατέβαλε το ποσό κι έτσι αποφεύχθηκε η διακοπή παροχής ρεύματος.

Πάντως, προκαλούν εντύπωση οι επανειλημμένες προσπάθειες στις οποίες προέβη εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ για να λυθεί το θέμα, ενώ, παράλληλα, προκαλούνται πολλά ερωτηματικά για το ποια θα ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση, σε περίπτωση που δεν παρενέβαινε πολιτικό πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα