Το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της Γιουνάιτεντ

Χτύπησε ... κόκκινο η παντελής αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών στο φετινό ντέρμπι του Μάντσεστερ, με το πρώτο ημίχρονο, να έχει καταγραφεί για τη Γιουνάιτεντ ως το χειρότερο των τελευταίων 12 ετών.

Οι δύο συμπολίτισσες έμειναν απολύτως δίκαια στο 0-0 αδυνατώντας να παράξουν σωστό ποδόσφαιρο, αλλά έχοντας καταφέρει να εκτελέσουν σωστά τις περισσότερες από τις εντολές των προπονητών τους σε ό,τι αφορά το αμυντικό σκέλος και την εξουδετέρωση η μια της άλλης ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο του Κυριακάτικου μεγάλου ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» για τη 10η αγωνιστική της Πρέμιερ

Λιγκ, δεν είδαμε ούτε ένα σουτ στον στόχο, ενώ έχουμε να θυμόμαστε μονάχα την... υποψία ευκαιρίας από ένα σουτ του Ραχίμ Στέρλινγκ που δεν απείλησε ποτέ και δύο φάσεις όπου συμμετείχε ο Γιάγια Τουρέ.

Δίχως τελική προσπάθεια για τα πρώτα 45'+1' που διήρκησε το πρώτο ημίχρονο της «μάχης» του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ έκανε το χειρότερο πρώτο μέρος σε αναμέτρηση με τη Σίτι, για τα τελευταία 12 χρόνια! Γύρισε, δηλαδή, σε εποχές που τότε οι «πολίτες» δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν να κοντράρουν τους συμπολίτες τους ή να πιστέψουν στο θαύμα της κατάκτησης κάποιου από τους τίτλους της Αγγλίας.

Το στατιστικό, αυτό, στοιχείο για τους «κόκκινους διαβόλους» δίνει ακόμα μια αφορμή στον βρετανικό Τύπο και τους οπαδούς της ομάδας του Φαν Χάαλ να σχολιάσουν ξανά τον Γουέιν Ρούνεϊ που ήταν και πάλι άφαντος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι...

Keywords
Τυχαία Θέματα