Το αστρονομικό ποσό και η "τρελή" ρήτρα του Λαΐφη

Η στήλη "To Eυαγγέλιο" της ελληνικής ιστοσελίδας contra.gr αποκαλύπτει την οψιόν αγοράς του Κωνσταντίνου Λαΐφη, η οποία όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα φθάνει στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ένα αστρονομικό ποσό, τουλάχιστον για τα κυπριακά δεδομένα. Αν ευσταθεί ή όχι, θα διαφανεί στην πορεία.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Τον περασμένο Ιούλιο ο Ολυμπιακός προχωρούσε σε μια μεταγραφή – έκπληξη, όπως ήταν αυτή δηλαδή του Κωνσταντίνου

Λαϊφη. Σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο ήταν περισσότερο μια άμεση απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Δημήτρη Μελισσανιδη για τον... Τάσο Μπακασέτα (που επικοινωνιακά είχε περάσει ως “αρπαγή” του “τίγρη”), παρότι ο φάκελος του πολυσύνθετου διεθνούς Κύπριου υπήρχε τουλάχιστον ένα χρόνο στο “ερυθρόλευκο” τμήμα σκάουτινγκ.

Κακά τα ψέματα πάντως, τον περασμένο Γενάρη ο Λαΐφης είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτό το καλοκαίρι αποτέλεσε τον μεταγραφικό πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια για την ΑΕΚ, αλλά ο Μελισσανίδης δεν έφτανε καν στα 300 χιλιάρικα. Κάπου εκεί κινήθηκε άμεσα ο Ολυμπιακός και για να μην καταλήξει – κι αυτός – στην Ένωση έσκασε 600.000 ευρώ μετρητά στην Ανόρθωση και πήρε τον Λαΐφη. Πόσο βέβαια τον υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό, φάνηκε από το γεγονός πως στάλθηκε ουσιαστικά “πακεταρισμένος” από την Κύπρο στη Λιέγη!

Στο Βέλγιο όμως, ήδη θεωρείται από τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές. Μετά από συνολικά 16 συμμετοχές με τη Σταντάρ, η χρηματιστηριακή του αξία τριπλασιάστηκε και πλέον φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, με σκάουτ γερμανικών και ολλανδικών ομάδων ήδη να τον σκανάρουν! Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν σενάρια πως ο Ολυμπιακός μπορεί να διακόψει τον δανεισμό το και να τον φέρει στο “Καραϊσκάκης”.

Το Ευαγγέλιο έχει το ρεπορτάζ όμως, για την υπόθεση Λαΐφη: ο δανεισμός του είναι 2ετής (μέχρι τις 30/6/2018), με τη Σταντάρ να πληρώνει ετήσιο ενοίκιο 100.000 ευρώ.

Οι Βέλγοι διατηρούν οψιόν αγοράς του (κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε διευκρινιστεί), η οποία όμως είναι πάρα πολύ υψηλή, αφού πλησιάζει τα 9 εκατ. ευρώ. Μιλάμε για τεράστιο ποσό.

Τέλος, με τα τωρινά (τουλάχιστον) δεδομένα δεν υπάρχει θέμα να φορέσει τα “ερυθρόλευκα” τον Γενάρη ο Λαΐφης (ούτε κάποιος άλλος από τους αρκετούς δανεικούς που έχει δεξιά κι αριστερά ο Ολυμπιακός). Κι αυτό είναι επιθυμία – απόφαση του Πάουλο Μπέντο, που δεν ... βλέπει και δεν ασχολείται με κανέναν από τους δανεικούς της ομάδας εν όψει της χειμερινές μεταγραφικής περιόδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα