Σκυλάκι νεκρό από φωτιά σε εργοστάσιο στην Κοκκινοτριμιθιά

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα σε εργοστάσιο επίπλων στη βιομηχανική περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Νεκρό ένα σκυλάκι που βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 03.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργοστάσιο επίπλων στη βιομηχανική περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Το εργοστάσιο έχει διαστάσεις 50Χ30μ και είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και τσιμεντομπλόκς. Ανταποκρίθηκαν 5 οχήματα από τους Σταθμούς Λακατάμιας, Ακροπόλεως ΄΄Λοχία Σπύρου Τταντή΄΄ και Αγροτικού Περιστερόνας. Με την άφιξη

μας το εργοστάσιο καιγόταν ολοσχερώς.


Για την κατάσβεση του χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές και 4 αυλοί πέραν των 6μμ. Κάηκε επίσης και εξοπλισμός ο οποίος βρισκόταν εντός της περίφραξης του εργοστασίου καθώς επίσης και 1 όχημα.

Από την πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ένας σκύλος.

Οι προσπάθειες από τους πυροσβέστες για περιορισμό της πυρκαγιάς και μη επέκταση της σε διπλανό εργοστάσιο κατασκευής αλουμινίων ήταν έντονες. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.08. Στην πυρκαγιά παραμένουν οχήματα σε επιφυλακή. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα