Το 'παν και το 'καναν στην Αϊντχόφεν: Με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Κύπρο ο Τέζε!

Μείζονος βαθμολογικής σημασίας είναι το αποψινό παιχνίδι με την Ομόνοια για την Αϊντχόφεν, η οποία δεν αφήνει το παραμικρό που να μην επιχειρεί, προκειμένου ο Ρόγκερ Σμιντ να παρατάξει μια όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα στο ΓΣΠ.

Η αποστολή των Ολλανδών αφίχθηκε στην Κύπρο δίχως εννέα παίκτες, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό μέσα στον Οκτώβριο, μεταξύ αυτών και οι Έρεν Ζάχαβι και Τζόρνταν Τέζε,

οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει την παραμονή τους σε καραντίνα και είχαν ελεγχθεί αρνητικοί.

Σε δηλώσεις του στην Telegraaf ο γενικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Τόουν Χέρμπραντς, είχε καταστήσει σαφές ότι ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα, προκειμένου και οι δύο να ταξιδέψουν στην Κύπρο, πιθανώς με ιδιωτικό αεροπλάνο. «Αν αξίζει τον κόπο; Σίγουρα θα το κάνουμε, αν μπορέσουμε να το κανονίσουμε σε λογικό πλαίσιο», υποστήριξε ο Χέρμπραντς.

Τα λόγια ακολούθησαν τα έργα, καθώς ο Τέζε εξασφάλισε τελικά άδεια εισόδου στην Κύπρο και η PSV κανόνισε τη μετάβασή του μέσω ιδιωτικού αεροπλάνου. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στις επιλογές του Σμιντ, καθώς μετρά ήδη αρκετές απουσίες στα μετόπισθεν και δη στο κέντρο της άμυνας.

Σε αντίθεση με τον Τέζε, ο Ζάχαβι δεν εξασφάλισε παρόμοια άδεια και παραμένει στην Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα