Το ανακόντα που απολαμβάνει να είναι κάτω από το νερό.(ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο μιας τεράστιας ανακόντας να  βρίσκεται κάτω από το νερό και να το απολαμβάνει έχει 1.7 εκατομμύρια προβολές

Αυτό το βίντεο ένα έχει εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρουσιάζει μια τεράστια πράσινη ανακόντα που έχει μια υπέροχη στιγμή κάτω από το νερό. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον Brian Barczyk, έναν blogger που ταξιδεύει στον κόσμο για περιπέτειες με ζώα.

Στο βίντεο, το φίδι φαίνεται να είναι κάτω από το νερό, το όνομά

του φιδιού είναι Ivy. Μοιράζοντας το βίντεο, ο Brian Barczyk έγραψε: «Λατρεύω να βλέπω τον Ivy ,την ανακοντά μου να απολαμβάνει το νερό. Όταν κάνει φυσαλίδες είναι το καλύτερο!» Χρησιμοποίησε τα hashtag που ακολουθούν: #anaconda #greenanaconda #snake #giantsnake #reptiles #reptarium #brianbarcyzk.Το βίντεο έχει 1,7 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B R I A N B A R C Z Y K (@snakebytestv)

Οι Χρήστες στο Instagram  απολαμβάνουν να παρακολουθήσουν αυτό το γιγαντιαίο anaconda κάτω από το νερό. «Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο είναι. Είναι σαν να μπερδεύεται από όλο αυτό το σώμα είναι ένα απολύτως όμορφο ζώο , έγραψε ένας χρήστης. «Τα φίδια σαν αυτήν είναι απίστευτα και έξυπνα και αυτό είναι που τα κάνει καταπληκτικά . επίσης το χρώμα του Ivy είναι εκπληκτικό» έγραψε άλλος χρήστης. «Ο Ivy είναι ένα υπέροχο ζώο», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή: IndiaToday

Keywords
Τυχαία Θέματα