Το ΑΚΕΛ στηρίζει την δικοινοτική κινητοποίηση το ερχόμενο Σάββατο

Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση ενημερώνει ότι στηρίζει την εκδήλωση «Για την Ειρήνη και τη Λύση, Ανοίξτε Όλους τους Δρόμους!» με αίτημα το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων αλλά και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το ΑΚΕΛ, μαζί με δεκάδες ελληνοκυπριακούς και τουρκοκυπριακούς φορείς, στηρίζει τη δικοινοτική κινητοποίηση του ερχόμενου Σαββάτου με

αίτημα το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων αλλά και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. 

Σε μια περίοδο με ένα παρατεταμένο αδιέξοδο στο Κυπριακό, καλούμε τους δύο ηγέτες να προχωρήσουν τάχιστα στην υλοποίηση του ανοίγματος νέων οδοφραγμάτων. Τα νέα οδοφράγματα θα διευκολύνουν τόσο τη διακίνηση χιλιάδων Κυπρίων ένθεν κι ένθεν της πράσινης γραμμής όσο και τις σχέσεις Ε/κ και Τ/κ σε διάφορα επίπεδα. Συγκεκριμένα, όπως έχει ήδη συζητηθεί, επείγει η διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων στη Λευκωσία για πεζή και οδική μετάβαση καθώς και στην περιοχή της Αθηένου και στα Κόκκινα.

Αυτό το ζήτημα για μας είναι άρρηκτα διασυνδεδεμένο με τον ευρύτερο αγώνα μας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια ομοσπονδιακή λύση του Κυπριακού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 26 Μαρτίου. Προσυγκέντρωση για την κινητοποίηση η ώρα 11:30 στην είσοδο του πάρκου της πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία με κατάληξη στο οδόφραγμα του Ορφέα. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΚΕΛ, Σάββατο,akel, savvato