Το Roland Garros κάνει άγαλμα στον Rafa!

Δε χωράει αμφιβολία πως ο Rafael Nadal είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Roland Garros και η FFT σκοπεύει να τον τιμήσει γι' αυτό. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Bernard Giudicelli, είναι δεδομένο πως το Roland Garros θα φιλοξενεί άγαλμα του Ισπανού στο μέλλον.



Nadal είναι μεγαθήριο, σίγουρα θα υπάρχει ένα άγαλμά του στο Roland Garros. Πρέπει να τον απαθανατίσουμε", σχολίασε ο Bernard Giudicelli, σε μια συνέντευξή του στο στούντιο του γαλλικού Eurosport.

Ο Nadal είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης που πέρασε από το Roland Garros, έχοντας κατακτήσει 9 τίτλους σε 12 παρουσίες του στο τουρνουά και έχοντας το εξωπραγματικό ρεκόρ των 74 νικών, σε 76 αναμετρήσεις!

Σε τελικούς είναι βεβαίως αήττητος, έχοντας 9-0 νίκες, ενώ έχει κερδίσει 5 συνεχόμενους τίτλους την περίοδο 2010-2014 και 4 συνεχόμενους τίτλους την περίοδο 2005-2008, έχοντας τα δυο κορυφαία ρεκόρ συνεχόμενων επιτυχιών στο Grand Slam του Παρισιού (το δεύτερο το μοιράζεται με τον Bjorn Borg, που είχε κερδίσει επίσης 4 σερί τίτλους την περίοδο 1978-1981).

Keywords
Τυχαία Θέματα