"Όταν έβρεχε λεφτά, η Αραδίππου κρατούσε ομπρέλα"

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το θέμα του γηπέδου και έδωσε παράδειγμα ένα προπονητικό κέντρο στο Αβδελερό με 300 κάτοίκους.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Το θέμα του γηπέδου μας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, όχι μόνο οικονομικά. Υποσχέσεις έχουμε πάρει πολλές, αλλά πράξεις τίποτα.

-Σε 15 μέρες πιθανόν να έχουμε την άδεια για ανακατασκευή του γηπέδου. Ο δήμαρχος έχει τρέξει κάπως το θέμα,. Αλλά μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα.

-Ζητούμε να επικεντρωθεί στο θέμα του γηπέδου για να γίνουν

κάποιες επαφές.

-Αν έχουμε την άδεια το έργο πρέπει να προχωρήσει. Για να προχωρήσει πρέπει να υπάρχουν οικονομικούς πόρους. Με ένα ποσό του ενάμιση εκατομμυρίου το γήπεδο θα γίνει ένα στολίδι με όλες τις ανέσεις.

Αραδίππου τον καιρό που έβρεχε λεφτά κρατούσε ομπρέλα. Το Αβδελερό που είναι 5 χιλιόμετρα από εδώ με 300 κατοίκους έχει κάνει ένα έργο των 7000 χιλιάδων ευρώ και στην Αραδίππου δεν υπάρχει ένα γήπεδο φουτσαλ, μπάσκετ τένις και τα παιδιά να περάσουν την ώρα τους. Έχουμε δώσει αρκετό χρόνο και δεν θα σταματήσουμε αν δεν υλοποιηθεί αυτός ο στόχος.
Στο πλευρό μας πρέπει να σταθεί και η Ομόνοια Αραδίππου. Θα υπάρξει επαφή με τον πρόεδρο και ελπίζουμε να είναι και αυτοί θετικοί για να υλοποιήσουμε αυτό το μεγάλο έργο.

-Έχουμε κάνει επαφές με το Δασάκι της Άχνας. Η Δεκέλεια απαιτεί ένα μεγάλο ποσό για την αστυνόμευση. Αδυνατούμε να καταβάλουμε αυτό το ποσό. Έχουμε δώσει πολλά αυτά τα 10 χρόνια και είναι πολύ δύσκολο για εμάς.

-Υπάρχει διοικητικό αδιέξοδο. Τα πάντα παραμένουν στάσιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα