Το Nicosia Mall ανοίγει τις πύλες του και προσφέρει υπηρεσίες pick up

Το Nicosia Mall επαναλειτουργεί την ερχόμενη Τρίτη και προσφέρει νέες υπηρεσίες για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή το Nicosia Mall αναφέρει ότι στην προσπάθεια του να προσφέρει ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις στους πελάτες του, στη μετά Covid εποχή, έχει καθορίσει συγκεκριμένο σημείο

παραλαβής προϊόντων και προσθέτει ότι η μέθοδος πληρωμής διαφέρει ανάλογα  με τον τρόπο παραγγελίας και το εκάστοτε κατάστημα (με πιστωτική κάρτα, μέσω e-shop ή τηλεφώνου, ή με αντικαταβολή).

Το Nicosia Mall καλεί το κοινό να κάνει την παραγγελία του απ’ το αγαπημένο του κατάστημα, μέσω e-shop, τηλεφωνικώς, ή μέσω social media και αφού φθάσει στο Nicosia Mall και παρκάρει στο προκαθορισμένο σημείο στάθμευσης και παραλαβής (Pick Up Point) που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο, μπροστά ακριβώς από τον εξωτερικό χώρο στάθμευσης, να επικοινωνήσει με το κατάστημα από το οποίο έχει παραγγείλει και να δηλώσει τα στοιχεία του και τον αριθμό της παραγγελίας του.

«Το προσωπικό του καταστήματος θα σας παραδώσει τα ψώνια σας, καθώς εσείς βρίσκεστε στην άνεση του αυτοκινήτου σας», αναφέρει το Nicosia Mall.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα