Το 8-3, η φορμαρισμένη… και ο πληγωμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλλωνας και ΑΕΚ κοντράρονται για 3η φορά στην φετινή σεζόν, ενώ σίγουρα τις προηγούμενες δυο, θέλει να της θυμάται μόνο μια ομάδα. Αυτή φυσικά είναι η ΑΕΚ που σε δυο αναμετρήσεις πανηγύρισε έξι βαθμούς και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό, «κλείνοντας το σπίτι» στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Κρίστιανσεν κέρδισε με 5-2 τον Απόλλωνα, ενώ για την πρώτη

αγωνιστική του δεύτερου γύρου στο ΓΣΖ, κέρδισε εκ νέου με 3-1. Σε σύνολο 180 λεπτών η ΑΕΚ σκόραρε 8 φορές κόντρα στον Απόλλωνα σημειώνοντας κάτι λιγότερο από το 1/3 των τερμάτων που δέχθηκε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ιοάν Αντόνε! Από την άλλη ο Απόλλωνα σκόραρε μόλις τρεις φορές κόντρα στην ΑΕΚ και σίγουρα έχει κακές αναμνήσεις από τα δυο παιχνίδια.

Αυτό θα πρέπει να το αντιστρέψει στον αυριανό αγώνα εάν θέλει να συνεχίσει την πορεία που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ιοάν Αντόνε είδε την ομάδα του να μην μπορεί να ανταποκριθεί κόντρα στον Ερμή. Δεν έφτανε η ήττα ήρθαν και απανωτά προβλήματα τραυματισμών με τους Βασιλείου και Αντράντε να τίθενται νοκ άουτ. Ωστόσο ο Ρουμάνος ευελπιστεί ότι με την επιστροφή Σανγκόϊ θα μπορέσει η ομάδα του να επανέλθει στις νίκες.

Από την άλλη η ΑΕΚ διανύει, αν όχι την καλύτερη, μια από τις καλύτερες στιγμές στο φετινό μαραθώνιο. Έχει το μομέντουμ και με φάρο τους προηγούμενους δυο αγώνες απέναντι στον Απόλλωνα, θέλει να πάρει τη νίκη που μπορεί να αποδειχθεί χρυσή καθώς θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς τον Απόλλωνα, ενώ θα περιμένει και την κατάληξη του αιώνιου ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα