Την Τότεναμ θέλουν να αγοράσουν οι Καταριανοί της Παρί!

Σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ, η ιδιοκτήτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, QSI (Qatar Sports Investments), προσανατολίζεται στην αγορά ενός αγγλικού συλλόγου και μάλιστα, ήδη, έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις με τους διοικούντες την Τότεναμ.

Οπως προκύπτει από τα σχετικά δημοσιεύματα, τα «αφεντικά» των δύο πλευρών, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Ντάνιελ Λέβι, συζήτησαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο,

χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο, πως έχουν τεθεί οι βάσεις διαπραγμάτευσης για την εξαγορά της ομάδας του Λονδίνου και σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Προ μηνών το Athletic είχε αναφέρει ότι η τρέχουσα ιδιοκτήτρια των «Πετεινών», ENIC (English National Investment Company, μια εταιρεία με επικεφαλής τον Τζον Λιούις που ελέγχει το 85,55% του συλλόγου) είναι έτοιμη να παραδώσει την ηγεσία της εταιρείας για μια προσφορά 3 δισ. λιρών: περίπου 2,3 δισ. για τις μετοχές και άλλα 700 εκατ. για τα χρέη.

Σημείωνε, επίσης, ότι ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος της Τότεναμ και ιδιοκτήτης του 29,4% της ENIC, αναζητούσε ενεργά νέες επενδύσεις και θα καλωσόριζε την πώληση του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα