Την τιμητική του έχει -ήδη- ο παράνομος τζόγος

Ελέγχους στην Επαρχία Πάφου πραγματοποίησε η Αστυνομία στο πλαίσιο της συντονισμένης εκστρατείας της για πάταξη αδικημάτων κυβείας και ηλεκτρονικού τζόγου, εν όψει και των γιορτών.

Γύρω στις 10 μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εισήλθαν με δικαστικό ένταλμα έρευνας και ερεύνησαν καφενείο στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν 10 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία με χρήματα.

Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν για να κλητευθούν αργότερα. Επίσης, κατηγορήθηκε γραπτώς και ο υπεύθυνος του υποστατικού, ενώ

από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 180 φίσιες. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε άλλα δύο καφενεία στην επαρχία Πάφου. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν, εντοπίστηκαν συνολικά 15 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία με χρήματα, τα οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς όπως και οι υπεύθυνοι των δύο υποστατικών. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια χρηματικό ποσό ύψους €160, 136 τραπουλόχαρτα και 708 φίσιες διαφόρων χρωμάτων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η Αστυνομία, με σκοπό να παταχθεί οποιαδήποτε παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην κυβεία και τον ηλεκτρονικό τζόγο, θα προβαίνει καθημερινά σε εντατικούς ελέγχους σε χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, τόσο στις πόλεις όσο και τα χωριά και στις περιπτώσεις που εντοπίζεται οποιαδήποτε παράβαση θα προβαίνει άμεσα σε καταγγελίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα