Την Αγία Σοφία θα επισκεφθεί ο Τσίπρας - Το πρόγραμμά του

Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη Τσίπρα στην Αγία Σοφία, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα

Και επίσκεψη στην Αγία Σοφία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το γραφείο Τύπου της ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα. Αύριο (5/2) ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντήσει πρώτα τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, και στην συνέχεια τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ

Ερντογάν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αλέξης Τσίπρας αύριο στις 16.00 θα αφιχθεί στο τουρκικό Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Φουάτ Οκτάι.

Στις 16:45 ακολουθεί η συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και εν συνεχεία διευρυμένες συνομιλίες της ελληνικής αποστολής με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Σιτς 18:50 θα γίνουν δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Τουρκίας προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις 19:30 θα παρατεθεί δείπνο από τον Πρόεδρο της Τουρκίας προς τιμήν του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 09:15 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αγία Σοφία.

Στις 11:30, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου αφού ξεναγηθεί θα έχει συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο. Στις 18:30 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας της Κωνσταντινούπολης στο Σισμανόγλειο Μέγαρο όπου στεγάζεται το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα