Τιμούρ Κετσπάγια:Θέλουμε δεν θέλουμε αν έχεις χρήμα φτιάχνεις ομάδα"

O Tιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε στην εκπομπή της Cyta "Ώρα για μπάλα" και αναφέρθηκε στην Ανόρθωση, στο ρόστερ αλλά και στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: "Βοήθησε πολύ η παρουσία του κόσμου και από Ανόρθωση και Ομόνοια, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το είδα αυτό σε κυπριακό γήπεδο. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έδειξε ότι είναι εκεί. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας. Παίζανε δύο ομάδες που ήθελαν την νίκη και αυτό βοήθησε στο να δούμε αυτό το παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν αμύνθηκε. Φτιάξαμε

καλή ομάδα και εμείς και η Ομόνοια. Με ικανοποιεί ότι παίξαμε 5 ματς και στα πέντε ήμασταν οι καλύτεροι ομάδα. Είχαμε 3 εβδομάδες διακοπή. Μπήκαμε στο ρυθμό και δεν θέλουμε να σπάσει, τώρα θα έχουμε συνεχώς παιχνίδια. Θέλω να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό».

«Από την αρχή αν μου έλεγαν ότι θα είχαμε 11 βαθμούς θα ήμουν χαρούμενος. Στην εξάδα θα είναι οι έξι μεγάλες ομάδες, έτσι πιστεύω. Κανείς αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος. Η Πάφος έχασε αρκετό έδαφος, είναι καλή ομάδα, με παίκτες με μεγάλες εμπειρίες. Είναι ομάδα. Θέλουμε δεν θέλουμε, αν έχεις χρήμα φτιάχνεις ομάδα, αν δεν έχεις…».

Διαβάστε περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα