Τιμούρ: "Στόχος ο τίτλος - ευχαριστώ τη διοίκηση" (vid)

Η cablenet δημοσίευσε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να ένα είναι προπονητής της Ανόρθωσης και να σκέφτεται κάτι άλλο πέραν τον τίτλο. «Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις και με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε το στόχο. Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Κετσπάγια αναφέρθηκε για τη σημασία

οι παίχτες να έχουν και καλό χαρακτήρα
«Δεν αρκεί να είναι καλός παίχτης, αλλά να έχει και καλό χαρακτήρα. Αν έχει θέματα μπορεί να σου διαλύσει την ομάδα. Φέραμε καλούς παίχτες και καλά παιδιά και είναι από τους λόγους που προσαρμοστήκαν γρήγορα. Όσους θέλαμε τους κρατήσαμε».

Αν η διοίκηση βοήθησε να έρθουν οι πρώτες επιλογές
«Ναι. Η διοίκηση βοήθησε και την ευχαριστώ που βρήκε τα λεφτά και έφερε τους παίχτες».

Για τα πρόστιμα λόγω Κύπριων παιχτών
«Να παίρνουν λεφτά οι ομάδες που χρησιμοποιούν Κύπριους και όχι να πληρώνουν αν δεν τους βάζουν. Αν δεν αξίζει να παίξει θα αδικήσω άλλο ξένο. Γι’ αυτό επενδύσαμε σε γηγενής ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν και να δικαιώσουν τους εαυτούς τους».

Για τον κόσμο
«Χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δεν μπορείς να πετύχεις μεγάλους στόχους. Δεν πιστεύω ο κόσμος να έφυγε από τα γήπεδα μόνο για την κάρτα. Να αξιολογηθούν σωστά τα πράγματα και να επιστρέψει. Αν πάμε καλά δεν θα έχουμε αυτό το πρόβλημα. Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι εκεί».  
 

Keywords
Τυχαία Θέματα