Τιμούρ: "Έχουμε την καλύτερη ομάδα,. την περασμένη βδομάδα ήμουν ο χειρότερος"

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας με 0-1, μέσα στο ΓΣΠ

Αναλυτικά:

"Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρ' όλο που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο να παίξεις και μάλιστα να κερδίσεις. Βλέπουμε μπροστά, έχουμε πολλά παιχνίδια. Χάσαμε έδαφος, όμως έχασαν και οι άλλες ομάδες και έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Ακολουθεί το Ευρωπαϊκό παιχνίδι και ξανά το πρωτάθλημα."

Πιστεύουμε

ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν ο χειρότερος προπονητής, τώρα θα πούνε ότι είμαι ο καλύτερος. Δυστυχώς, αυτή είναι η νοοτροπία στην Κύπρο και κάθε φορά πρέπει να δείχνεις ότι είσαι ο καλύτερος. 

Πολύ σημαντική η νίκη μας κόντρα στην Ομόνοια που άρχισε άσχημα το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο ούτε για εμάς ούτε για την Ομόνοια να αγωνιζόμαστε και στην Ευρώπη και να μπορεί να διεκδικείς επί ίσοις όροις και στις δύο διοργανώσεις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. 

Ήρθαμε στην Λευκωσία μετά από ήττες και πήραμε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη και το αξίζαμε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα