Τίμησαν τον Γιάννη Σκοπελίτη (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (06/10) στο ΑΕΚ ARENA ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμή του Γιάννη Σκοπελίτη, με την AEK να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με την Νέα Σαλαμίνα.



Ο Γιάννης, που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία τα δύο Σωματεία και γενικά το Κυπριακό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε στο πρώτο ημίωρο με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και στην συνέχεια έγινε αλλαγή,

ενώ μέσω της γιγαντοοθόνης προβάλλονταν στιγμιότυπα από την καριέρα του Ελλαδίτη στην Κύπρο.

Ακολούθησαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τιμητικές βραβεύσεις.

Τον Γιάννη Σκοπελίτη τίμησαν οι:

-Δήμος Λάρνακας με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα.
-ΠΑΣΠ με τον Πρόεδρο Σπύρο Νεοφυτίδη.
-Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα» με τον Νίκο Μυτίδη.
-Σωματείο Ανόρθωσης με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο δρ. Κυριάκο Γιάγκου.
-Σωματείο Νέας Σαλαμίνας με τον Πρόεδρο Θουκή Θουκιδίδη.
-Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο ΑΕΚ, με τον αρχηγό David Catala και τον Ηλία Χαραλάμπους.
-Σωματείο ΑΕΚ με τον Πρόεδρο Άνδρο Καραπατάκη.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, είναι μεγάλη τιμή μου. Σας αγαπώ όλους πολύ, τους φιλάθλους της Νέας Σαλαμίνας, τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Νιώθω πολύ περήφανος που φόρεσα αυτή την φανέλα (της ΑΕΚ), και εύχομαι και στις δύο ομάδες τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Σκοπελίτης.

Όλα τα καθαρά έσοδα διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα», κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα γκολ σημείωσαν ο Maloku με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ στο 6ο λεπτό και ο Κωστή με κοντινή κεφαλιά στο 90’. Hevel (13’), Soria (40’, 63’), Roυσιάς (48’), Boljevic (52’) απείλησαν την αντίπαλη εστία στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (ImanolIdiakez): Pablo (75’ Tούμπας), Soria, Catala (46’ Mojsov), Hevel (61’ Larena), Boljevic, Cases, Eγγλέζου, Maloku (46’ Acoran, 75’ Τete), Nelson, Pankov, Ρουσιάς.

Νέα Σαλαμίνα (Λιάσος Λουκά): Στυλιανού, X’ Κωνσταντή, Correia, Κάκκο, Reynolds (46’ Koυζάρης), Παπαδόπουλος, Λεμέσιος, Brigido (58’ Νικολάου), Σιαθάς, Sangoy, Σκοπελίτης (30’ Κωστή).

Διαιτητές: Κώστας Ψευδιώτης (Μιχάλης Μαρίνου, Νίκος Καλησπέρας)

Keywords
Τυχαία Θέματα