Τι θέματα "έπεσαν" στα Νέα Ελληνικά

Με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά, στο οποίο παρακάθισαν 8.137 υποψήφιοι, ξεκίνησαν στις 8.00 το πρωί οι Παγκύπριες Εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία με όλους τους εμπλεκόμενους, τους εκπαιδευτικούς, τους θεματοθέτες, τους διορθωτές και τις σχολικές μονάδες, και το Υπουργείο Παιδείας

και η Υπηρεσία Εξετάσεων, σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου, είναι πλήρως έτοιμα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμα: Πρεμιέρα με Νέα Ελληνικά στις Παγκύπριες εξετάσεις

Σε μήνυμά του, με την ευκαιρία της έναρξης των Παγκύπριων Εξετάσεων, απευθυνόμενος σε όλους τους υποψηφίους, ο Υπουργός Παιδείας αναφέρει ότι από τις 16 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα το πράξουν, έχοντας εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις δυνάμεις τους.

“Οι στόχοι και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με οργάνωση, μελέτη, πολύ πείσμα και αισιοδοξία”, σημειώνει ο κ. Καδής, ο οποίος προσθέτει ότι στους εξεταζόμενους “αξίζουν, ήδη, συγχαρητήρια για τη μέχρι σήμερα πορεία τους και την επιτυχή ολοκλήρωση του δευτεροβάθμιου κύκλου σπουδών”.

Δείτε τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές στο πρώτο τους μάθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα