Α.Κί.ΔΑ: Διάτρητη η απόφαση για πρόσληψη Ειδικού Γραμματέα

Αδιάβλητη μεν η διαδικασία πρόσληψης, διάτρητη όμως η τελική απόφαση των ΠΑΔΕΔ και ΔΗΚΙ για την πρόσληψη του Ειδικού Γραμματέα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων (Α.Κί.ΔΑ).

«Οι κομματικές Κινήσεις ΠΑΔΕΔ – Πρωτοπορία και ΔΗΚΙ, μην μπορώντας να αντέξουν το βάρος της κατακραυγής από τους συναδέλφους για τη σκανδαλώδη απόφασή τους να επιλέξουν τον πέμπτο στη σειρά κατάταξης υποψήφιο αντί τον πρώτο με διαφορά, όπως τους παρουσίασε η εταιρεία Baker Tilly στην

ΠΟΕΔ μετά την αξιολόγηση των υποψηφίων για τη θέση, προχώρησαν εκμεταλλευόμενες κάθε δυνατό μέσο με πλειοψηφική απόφαση της Γραμματείας της ΠΟΕΔ, σε ανακοίνωση δυστυχώς εξ ονόματος της Οργάνωσής μας για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι προσπαθούν «σκόπιμα και συνειδητά να επικεντρωθούν στο αδιάβλητο της διαδικασίας, με το οποίο και δεν διαφωνούμε».

«Τους εξηγήσαμε κατ’ επανάληψη πως σε αυτό που διαφωνούμε κάθετα, είναι η επιλογή τους, η οποία δυστυχώς δεν είναι η καλύτερη για την ΠΟΕΔ. Το Δ.Σ. της ΠΟΕΔ έχασε δυστυχώς μια μοναδική ευκαιρία να επιλέξει ομόφωνα τον 1ο και καλύτερο με διαφορά υποψήφιο σύμφωνα με την κατάταξη της Εταιρείας, γιατί ΠΑΔΕΔ και ΔΗΚΙ είχαν για «εκλεκτό» τον 5ο στη σειρά υποψήφιο», καταλήγει η Α.Κί.ΔΑ στην ανακοίνωση της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα