Τί θα περιλαμβάνει η μελέτη Οίκου που έγινε για λογαριασμό της ΠΑΣΥΚΙ

Την ώρα που τα κρατικά νοσηλευτήρια βρίσκονται στον αναπνευστήρα και τα ΤΑΕΠ λειτουργούν εδώ και μέρες με προσωπικό ασφαλείας, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας και οι συντεχνίες των γιατρών του δημοσίου αναζητούν λύσεις που θα ανακόψουν τη φυγή γιατρών και θα προσελκύσουν νέο προσωπικό.

"Μετά την άτυπη συνάντηση με την Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) την περασμένη Τετάρτη, ακολουθεί αύριο άτυπη συνάντηση με τον κλάδο γιατρών της ΠΑΣΥΔΥ και την ερχόμενη Τρίτη η ΠΑΣΥΚΙ θα προβεί σε παρουσίαση μελέτης ιδιωτικού οίκου. Την Πέμπτη 24.10.2019,

θα γίνει συζήτηση με όλες τις Συντεχνίες των Ιατρών".

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσίαση της μελέτης του οίκου Deloitte που έγινε για λογαριασμό της ΠΑΣΥΚΙ θα παρουσιαστεί ενώπιον όλων των συντεχνιών και του ΟΚΥΠΥ.

Πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν πως στην μελέτη που θα παρουσιάσει την Τρίτη η μεγαλύτερη συντεχνία των κυβερνητικών ιατρών καταδεικνύει μεγάλη ψαλίδα όσον αφορά τις αμοιβές γιατρών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα που έχουν συμβληθεί με το ΓΕΣΥ.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και υπάρχει ελπίδα για οριστική συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα