Τι προσφέρει στην Ομόνοια ο Παπουλής

Όλα δείχνουν ότι η Ομόνοια θα έχει βρει σε όλα με τον Φώτη Παπουλή και ο 35χρονος Ελλαδίτης προβάρει τα πράσινα με το τριφύλλι στο στήθος. 

Ο Παπουλής μπορεί να δώσει πολλά στην Ομόνοια την νέα σεζόν, αφού πρόκειται για μια πιο απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις χρονιά. Το θετικό για τον Λάρκου και τους συνεργάτες του είναι ότι ο Ελλαδίτης δεν παίρνει θέση ξένου και ως εκ τούτου, με την ποιότητα και την εμπειρία του, δίνει περισσότερο βάθος στο μικρό και ευέλικτο ρόστερ

των πρασίνων. 

Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φώτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και πολλά λόγια. Πρόκειται για ένα ποιοτικό και έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της επίθεσης! Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον Μπεργκ στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού τα παιχνίδια θα είναι περισσότερα και θα χρειαστούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. 

Λάρκου και Μπεργκ είχαν πολλά θετικά παρά αρνητικά (μόνο η ηλικία του) στην περίπτωση του Παπουλή και φαίνεται ότι μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει συμφωνία και αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση.  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια, Παπουλής,omonoia, papoulis