Τι πιστεύουν οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές για τις αποφάσεις της ΕΕ στο Ουκρανικό

Τα όσα θλιβερά τεκταίνονται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, οι απώλειες ζωών, οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και οι θέσεις των Κυπρίων Ευρωβουλευτών επί του θέματος, θα τεθούν στο τραπέζι μονόωρης εκπομπής, σε ζωντανή σύνδεση από το Στρασβούργο και την Λευκωσία την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, σε live facebook event.

Οι Λουκάς Φουρλάς Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Γιώργος Γεωργίου Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ και Κώστας Μαυρίδης

Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, ανοίγουν τα χαρτιά τους στην δημοσιογράφο Άννα-Μαρία Ευτυχίου και απαντούν για τυχόν παραλείψεις, κενά, λάθος αποφάσεις ή υποστηρικτικές προς τους Ευρωπαίους καθώς και στις ερωτήσεις του κοινού για τα καυτό θέμα της επικαιρότητας που ταλανίζει όλη την Ευρώπη.

Πως αυτό επηρεάζει τις αποφάσεις για το Κυπριακό, την οικονομία της Ευρώπης, τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ-Ρωσίας και πολλά άλλα την Τρίτη στις 15 Μαρτίου σε ζωντανή σύνδεση μέσω facebook στο προφίλ «EP your voice counts».

Η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Άννα-Μαρία Ευτυχίου θα συνομιλεί ζωντανά και θα υποβάλλει τα ερωτήματα σας που θα μπορείτε να στείλετε ζωντανά στο messenger του facebook ή στο Instagram με τον τίτλο «EP your voice counts», την ημέρας της εκδήλωσης, ή από πριν, από σήμερα και μέχρι και στην διάρκεια του event.

Ώρα συζήτησης 4.30-5.30 το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαρτίου 2022.

Όλα τα ερωτήματα μένουν ανώνυμα και διαβάζονται από την δημοσιογράφο την ώρα της συζήτησης, μέσω του στούντιο του «Sigmalive» στην Λευκωσία.

Μπορείτε από σήμερα να στείλετε τα ερωτήματα σας και θα τεθούν ενώπιον των τριών Ευρωβουλευτών στο Στρασβούργο που θα συνδεθούν ζωντανά στις 15/3/22 την ώρα του live, στο facebook, στο προφίλ «EP your voice counts».

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε την συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα