Τι κάνει η ΑΕΚ όταν ο "Τρίσκο" δεν παίρνει φανέλα βασικού...

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από τη μέρα που εγγράφηκε στο ρόστερ της ομάδας, είναι χωρίς αμφιβολία ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός στο τρέχον πρωτάθλημα μας αγωνίστηκε και στα πέντε παιχνίδια, ναι μεν χωρίς φουλ 90άλεπτο, αλλά με δύο γκολ. Από τον Ιανουάριο που ήρθε στην ΑΕΚ, έκανε πράγματα και θαύματα, με την τότε επιλογή του Κρίστιανσεν να αποδεικνύεται

"χρυσή". Η ΑΕΚ το καλοκαίρι κέρδισε το στοίχημα, κάνοντας δικό της τον ποδοσφαιριστή, μία είδηση που χαροποίησε τον κόσμο της ομάδας, αφού πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Την Κυριακή για πρώτη φορά η ΑΕΚ θ' αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Τρισκόφσκι, αφού ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής.

Το Sigmalive έψαξε και βρήκε τι κάνει η ΑΕΚ όταν ο 29χρονος φορ δεν παίρνει φανέλα βασικού από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα της Λάρνακας. Μία ισοπαλία, δύο νίκες και δύο ήττες, είναι τα αποτελέσματα της ομάδας όταν ο Τρίσκο μένει εκτός αποστολής. Τα αποτελέσματα δεν είναι ανησυχητικά, οπόταν δεν υπάρχει πρόβλημα ανησυχίας, αφού αν θύμαστε καλά οι δύο τελευταίες ήττες της ΑΕΚ με Σαλαμίνα και Ομόνοια, ήταν όταν η ομάδα είχε ήδη χάσει το τρένο της πρωτιάς.

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε ενόψει του αυριανού ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι η ισοπαλία και ήττα από τους "ερυθρόλευκους".

Τα ματς όταν δεν αγωνίζεται ο Τρίσκο:

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ 0-0 (24/01/2016)

ΑΕΚ-Εθνικός 1-0 (31/01/2016)

ΑΕΚ-Ομόνοια 1-3 (7 Μαίου 2016)

Σαλαμινα-ΑΕΚ 3-2 (14 Μαίου 2016)

Εθνικός-ΑΕΚ 0-3 (21 Σεπτεμβρίου 2016)

Keywords
Τυχαία Θέματα