Τι είπαν Ντολ και Μπεργκ μετά το «αιώνιο»

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ:

Τόμας Ντολ: «Ήταν ένα ντέρμπι με ένταση, πολύ καλή ατμόσφαιρα. Άξιζαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, πάλεψαν μέχρι το τέλος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας, είχαμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη σε δύσκολο γήπεδο και γι' αυτό είχαν βαριά πόδια αλλά τα πήγαν καλά. Είναι δύσκολο να παίξεις με την Ομόνοια, είναι καλή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες, είχε και η Ομόνοια την δική της στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Χάσαμε το πέναλτι,

αλλά είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση. Είμαστε στον σωστό δρόμο

Ήταν καλή η ατμόσφαιρα. Σε πολλά παιχνίδια τα γήπεδα είναι άδεια. Για τους παίκτες είναι πολύ σημαντικό, έχουν διαφορετικό κίνητρο και μας αρέσει. Ο λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο είναι αυτός, να παίζουμε μπροστά σε κόσμο.

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θα χαιρόμασταν αν κερδίζαμε όμως ήταν ένα καλό ντέρμπι. Βλέπω σταθερότητα στην ομάδα. Είχαμε δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και είμαστε σε καλό δρόμο».

Χένινγκ Μπεργκ: «Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε καλή απόδοση. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε στα ίσα. Σε κάποιες στιγμές, ήμασταν καλύτεροι, σε κάποιες χειρότεροι από τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές, έγιναν παράξενα πράγματα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πολύ καλοί αμυντικά, είχαν μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μετά το πέναλτι. Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Με μια καλύτερη πάσα στο τελευταίο τρίτο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και είναι καλό για την πρόοδό μας ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως είχαμε μια συμπαγή παρουσία.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, νιώθεις το πάθος και τι σημαίνει για τον κόσμο. Έτσι γίνεται περισσότερο από μια δουλειά για μας. Το να νιώθεις αυτό το πάθος είναι φανταστικό. Οι οπαδοί μας είναι πιστοί και παθιασμένοι και αυτό περνάει στην ομάδα. Μας βοηθάει, είναι καλό και μας δίνει ενέργεια για να προπονηθούμε πιο σκληρά και να γίνουμε καλύτεροι. Η Ομόνοια είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, την υποστηρίζει πολύς κόσμος και είναι καλό να νιώθεις αυτή την στήριξη και το πάθος. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε την στήριξη. Μας δίνει αδρεναλίνη. Ελπίζω να είδαν σήμερα ότι οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα. Είναι καλό για την ομάδα ότι επέστρεψε ο κόσμος, είναι συνολική δουλειά από όλους. Όλοι δουλεύουν μαζί και όλοι θέλουν να είμαστε πετυχημένοι και όσο καλύτεροι γίνεται. 

Αρκετοί παίκτες μας ήταν πολύ καλοί σήμερα. Είχαμε καλούς συνδυασμούς. Θα θέλαμε να σκοράρουμε, όμως υπάρχει πρόοδος».

Keywords
Τυχαία Θέματα