Τη Δευτέρα η μεταγραφή, δεν προλαβαίνουν Κούλλης-Σκοπελίτης

Προσηλωμένοι στον στόχο της εξάδας είναι στη Νέα Σαλαμίνα, ο αποκλεισμός από το θεσμό του κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν με τους «ερυθρόλευκους» να εστιάζουν την προσοχή τους στον τερματισμό της εξάδας. Στη Νέα Σαλαμίνα γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει όμως η ομάδα του Ντε Γιόνγκε να βρει τους τρόπους και τις λύσεις για να κυνηγήσουν τις πιθανότητες απόδρασης με βαθμό

ή βαθμούς.

Όσες φορές έχει αγωνιστεί φέτος η Νέα Σαλαμίνα με τον ΑΠΟΕΛ, δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος, κάτι που θα επιδιώξει το ερχόμενο Σάββατο. Δεν αποπροσανατολίζονται, ούτε ξεφεύγουν από το στόχο της χρονιάς, στόχος χιλιοειπωμένος, θα πρέπει όμως στην τελική να γίνουν τα λόγια… πράξεις. Μπορεί να υπάρχει μία μικρή διαφορά από την έβδομη Δόξα που είναι στους 23 βαθμούς, οι έξι βαθμοί όμως δεν είναι ασφαλής κι αν θέλουν να παραμείνουν σε αυτά τα πλαίσια, τότε θα πρέπει να έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν φτάνουν οι καλές εμφανίσεις, πρέπει να έρθουν και οι βαθμοί, αφού στο τέλος από αυτούς κρίνονται.

Ο Ντε Γιόνγκε για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τσίνα, Κούσουλο αλλά ούτε στους τραυματίες Κούλλη Παύλου και Σκοπελίτη, αφού αμφότεροι δεν προλαβαίνουν. Ο Ολλανδός τεχνικός έκρινε ότι δεν είναι έτοιμοι, έτσι δεν θα το ρισκάρει.

Στο μεταξύ ούτε σε αυτό το παιχνίδι οι οργανωμένοι της Νέας Σαλαμίνας θα είναι στη κερκίδα του ΓΣΠ, αφού ως γνωστό αντιδρούν με την απόφαση της εταιρείας για αναγραφή του αριθμού ταυτότητας στο εισιτήριο και την επίδειξη της κατά την είσοδο τους στον αγώνα.

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά, στη Νέα Σαλαμίνα, κάνουν ύστατες προσπάθειες για την απόκτηση του μεσοαμυντικού και αυτό θα ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα